ALAGÜN İLKOKULU
Alagün Köyü Mevkii
.

VİZYON

Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON

Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve çağdaş düşünce yapısına sahip bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı, sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Merkeze 60 km´dir. Köy mesafe olarak merkeze bağlı son köylerdendir. Bu sebeple Bulanık´a ve merkeze uzaklığı hemen hemen aynıdır.

Köy